Zakelijk

Zakelijk taxi

Bedrijfsuitjes en bedrijfsbezoeken zijn voor bedrijven natuurlijk orde van de dag, als u klanten of andere bedrijven op bezoek verwacht dan brengt dit altijd een hoop zorgen met zich mee. Een van deze dingen die geregeld zal moeten worden is het ophalen en het afzetten, vaak komen deze mensen namelijk uit het buitenland. Hierdoor kennen zij de weg nog niet goed Ook moeten ze na het bezoekje ook weer eens naar huis toe, een bedrijfsbezoek zal dan ook nooit zo lang duren. Bij ons zal u op een makkelijke manier het vervoer regelen voor deze menen. Wij zorgen er voor dat uw gasten op de best mogelijke manier bedient en verzorgd worden, dit draagt bij aan een prettig bezoekje.

Klasse staat op 1
Een groot voordeel dat bij ons is dat u een centrale heeft die weet wat een klant nu eigenlijk wilt, wij zien namelijk in dat de klanten wel enige vorm van klasse verwachten. Bij ons zullen de chauffeurs dan ook iedere keer weer netjes op de plaats van bestemming aankomen, dit in combinatie met de mooie auto’s draagt toch bij aan een prettige ervaring. Zo zal het bedrijfsbezoek op een goede manier beginnen en op een goede manier eindigen.

Daarnaast kunnen de gasten zonder probleem worden geholpen met de bagage die ze mogelijk met zich mee hebben, als centrale helpen wij altijd even mee het sjouwen van de tassen in de auto. Ze hoeven zelf niets meer te doen, bij het uitladen van de bagage zal onze medewerker altijd een altijd het werk uit handen nemen. Voor allerlei soorten zakenrelaties bent u bij ons op het juiste adres, u wilt immers wel hebben dat ze een prettige ervaring hebben natuurlijk.

Menu