Over ons

Over Taxi Company Hoorn

Wij zijn er voor u als u op zoek bent naar een rit rondom of in Hoorn. Wie zijn wij nu eigenlijk en wat zijn de voordelen die wij bieden ten opzichte van de andere bedrijven. Om antwoord te krijgen op deze vraag raden wij u aan om snel door te lezen, laten we namelijk eens kijken wat onze centrale zo bijzonder maakt.

Wie zijn wij als Taxi Company Hoorn

Wij van Taxi Company Hoorn zijn al voor een tijd lang een bedrijf wat zich inzet voor de mensen die vervoer nodig hebben naar de oude stad Hoorn. Onze diensten kunnen zeer divers omschreven worden,  zijn dan ook verschillende mogelijkheden die gekozen kunnen worden. Hier vindt u meer over op de site. Zo kunnen wij vervoer verzorgen voor mensen die een tour door Hoorn willen maken, op die manier kunt u de oude stad leren kennen. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor normale soort vervoer tussen plaats A en B. Meer info over de diensten staat dus op de site, hier vindt u namelijk het gehele overzicht.

De pluspunten van Taxi Company Hoorn

Er zijn diverse pluspunten te benoemen die ons het beste maken voor al het vervoer in Hoorn. De eerste reden is dat al onze chauffeurs de best mogelijke manieren, ervaring en kennis hebben. Dit draagt bij aan een uitermate prettig ritje.  Zo zal hij of zij altijd gastvrij zijn en daarnaast kan hij of zij ook altijd een handje helpen met de bagage. Daarnaast kent hij veel routes uit zijn hoofd in de stad, als er een onverwachte file op is gekomen dan zal hij of zij zijn best doen om u een alternatieve route te geven. Dit maakt het een uitstekende rit, een rit waarbij u voortaan wel gewoon op tijd zult verschijnen.

Menu