Taxi Avenhorn

Welkom bij TCH Taxi Avenhorn en omstreken

Heb je een Taxi of een Taxibus nodig in Avenhorn en omstreken? Wij zullen altijd voor u klaarstaan in Avenhorn. Bij TCH Taxi Avenhorn kan je online je taxi boeken en afrekenen! Er zijn diverse redenen die ons als taxi centrale bijzonder maken. Wilt u weten wat deze redenen precies zijn? Hieronder vind u waarom u nou eigenlijk voor TCH Taxi zou moeten kiezen!

Wat kunt u van TCH Taxi verwachten als u een taxi nodig hebt in Avenhorn ?

Wij van TCH Taxi zijn voor ruime tijd actief in de wereld van personenvervoer. Onze diensten lopen enorm uiteen, wij hebben luxe taxi’s en Taxibusjes  in onze wagenpark. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zo kunt u bij ons terecht na een bezoek bij Villa Groet of een avondje uit in Cafe Julius. Bel of reserveer online uw taxi van deur tot deur.

Wat zijn de voordelen van Taxi Company Avenhorn?

Bij ons zult u heel wat voordelen ervaren als u er voor kiest om ons te kiezen voor het vervoer in Avenhorn. Ten eerste zijn wij de enige centrale met altijd een luxe V.I.P taxibusje op de weg. Ten tweede hebben onze chauffeurs de best mogelijke kennis voor het vervoeren van onze gasten. Bovendien arriveer je altijd in klasse op je bestemming met TCH Taxi.

Online uw taxi boeken en afrekenen

Intussen kunt u ook gebruik maken van onze online taxi service. Klik hier en reserveer direct uw taxi. Zo kunt u taxi ritten online berekenen maar ook gelijk afrekenen. Niet alleen van en naar Avenhorn maar ook in heel West Friesland. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze taxi service, vul dan onze contact formulier in of bel met 0229 44 44 44. Al met al alleen bij TCH krijgt u de service die u verdiend!

Taxi Hoorn Zwaag Blokker Oosterblokker
Menu