Taxi Enkhuizen

Welkom bij TCH Taxi Enkhuizen en omstreken

Heb je een Taxi of een Taxibus nodig in Enkhuizen en omstreken? Wij zullen altijd voor u klaarstaan in Enkhuizen. Bij TCH Taxi Enkhuizen kan je online je taxi boeken en afrekenen! Er zijn diverse redenen die ons als taxi centrale bijzonder maken. Wilt u weten wat deze redenen precies zijn? Hieronder vind u waarom u nou eigenlijk voor TCH Taxi zou moeten kiezen!

Wat kunt u van TCH Taxi verwachten als u een taxi nodig hebt in Enkhuizen ?

Wij van TCH Taxi zijn voor ruime tijd actief in de wereld van personenvervoer. Onze diensten lopen enorm uiteen, wij hebben luxe taxi’s en Taxibusjes  in onze wagenpark. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zo kunt u bij ons terecht na een bezoek bij Zuiderzee museum of na een avondje uit in Cafe Lange Jan. Bel of reserveer online uw taxi van deur tot deur.

Wat zijn de voordelen van Taxi Company Enkhuizen ?

Bij ons zult u heel wat voordelen ervaren als u er voor kiest om ons te kiezen voor het vervoer in Enkhuizen. Ten eerste zijn wij de enige centrale met altijd een luxe V.I.P taxibusje op de weg. Ten tweede hebben onze chauffeurs de best mogelijke kennis voor het vervoeren van onze gasten. Bovendien arriveer je altijd in klasse op je bestemming met TCH Taxi.

Online uw taxi boeken en afrekenen

Intussen kunt u ook gebruik maken van onze online taxi service. Klik hier en reserveer direct uw taxi. Zo kunt u taxi ritten online berekenen maar ook gelijk afrekenen. Niet alleen van en naar Enkhuizen maar ook in heel West Friesland. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze taxi service, vul dan onze contact formulier in of bel met 0229 44 44 44. Al met al alleen bij TCH krijgt u de service die u verdiend!

Taxi Enkhuizen
Taxi Hoorn Zwaag Blokker Oosterblokker
Menu